Вхід/Реєстрація

Наша школа

Девіз школи
За видноколом видно коло,
Допоки б'ється серце - йди,
Усе життя, по суті, школа,
Й легкого іспиту не жди.


Гімн школи

Рідна школо, ти чудова,
Ти для мене другий дім.
Сорок восьма, рідна школо!
Тобі співаемо цей гімн.
З тобою разом ми зростаєм,
Нам віддаєш свої знання,
Разом дитинство проводжаєм
І починаємо доросле життя.
Найкращі почуття мене переповнюють,
Коли я згадую шкільні роки,
Учительку ласкаву та привітну,
Що вперше посміхнулася мені.
Ми виростаєм і може доля наша
Нас розєднає, але вірю я,
Завжди ми будем згадувати разом
Хвилини нашого найкращого життя.

 

Розрахунковий рахунок:

БО Благодійний фонд

"Нове покоління міста Херсона"
НВК №48 р/р 26003052205284
Код ЕДРПОУ 40450494
МФО 352479
ПАТ КБ "Приватбанк" м.Херсона

Нові знання

 

НВК № 48 - ЛАУРЕАТ XXII МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ ШКІЛЬНИХ МЕДІА

Міжнародний конкурс шкільних медіа, започаткований у 1997 році, – найбільша подія шкільних медіа в Україні. Щороку в ньому беруть участь газети, теле-, фото-, радіорепортажі шкіл, ліцеїв, гімназій, професійно – технічних закладів з усієї України та інших країн світуз метою підвищення медіа-грамотності школярів, захисту свободи слова та вітчизняного інформаційного простору. Організаторами конкурсу виступають Національна спілка журналістів України, Національна Академія педагогічних наук України, Асоціація молодіжної преси України та Коледж преси та телебачення.

Цього року на учать у конкурсі подано 2087 конкурсних робіт. Майже 200 майбутніх журналістів та керівників юнкорівських груп з усіх куточків країни приїхали позмагатися в журналістській майстерності в різних номінаціях та взяли участь у відкритті ХХІІ Міжнародного юнкорівського зльоту в Миколаєві. Всього за 22 роки в Міжнародному конкурсі шкільних медіа взяли участь понад 30 тисяч творчих робіт з України, Польщі, Болгарії, Греції, Іспанії, Чехії, Грузії, Молдови, Росії, Білорусі, Пакистану, Сенегалу, Єгипту.

Наш заклад НВК № 48 є учасником даного конкурсу вже п’ять років і двічі виборював перемогу. У цьому році ми отримали Диплом лауреата Міжнародного конкурсу шкільних медіа, а також   Подяку за професіоналізм і самовіддану працю, значний внесок у розвиток медіа освіти та участь у ХХІІ Міжнародному конкурсі шкільних медіа отримала керівник гуртка «Прес-коктейль» НВК № 48 Малах Ольга Василівна.

Для кращих юнкорів України було організовано прес-конференції, екскурсії до навчального центру військово-морських сил Збройних Сил України, зустрічі юнкорів у Миколаївській облдержадміністрації, зустрічі з міським головою

м. Миколаєва, презентації Міжнародного соціального проекту «Книга добра» (проект,що об’єднав тисячі дітей та дорослих з єдиною метою - відшукати унікальні історії про добро в усіх проявах. Це Книга про Україну, про нас, українців, і про майбутнє, яка містить в собі щире та нерафіноване добро), презентації міні-енциклопедії «Мій Миколаїв», майстер-класу «Сучасні тренди в медіа», творчої зустрічі «Як говорити з дітьми про війну» та ряду інших.

Переїзд на лімузинах, червоний хідник зоркестром, фантастична церемонія нагородження і телевізійне ток-шоу в прямому ефірі з переможцями – це яскравий емоційний і професійний досвіддля тих, хто бачить своємайбутнє у журналістиці.

 

konkurs 2019 1

 

konkurs 2019 2

Контактна інформація

Вулиця 28 Армії, 14  

Телефон: (0552) 35-27-94, 35-27-97

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

           This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Партнери

FREEhost.UA - украинский хостинг и аренда сервера

 Центральна дитяча бібліотека ім. Л. Українки